Forente kommunikasjoner
Presence, Chat, Voicemail, Fax 2 Email
 

Unified Communications gjort enkelt


Tilstedeværelse, faks og telefonsvarer til e-post, webkonferanse og øyeblikkelig meldingstjeneste er barnelek på 3CX. Med integrerte 3CX softphone- og smarttelefonklienter, får brukere automatisk tilgang til avanserte Samhandlet kommunikasjon-funksjoner – uten å måtte lære separat programvare – funksjoner som koster ekstra fra andre PBX-leverandører.

Se statusen til andre kollegaer

Muligheten til å se statusen til andre kollegaer (“Tilstedeværelse”) er en virkelig tidssparer da du unngår unødvendige overføringer eller meldinger i talepostkassen, og det gjør også administreringen av eksterne ansatte enklere enn noen gang. Trenger du litt stille tid for å bli ferdig med et prosjekt? Tilpass statusen din og stopp irriterende forstyrrelser.

  • Eliminer kostbare meldinger i talepostkassen
  • Unngå unødvendige overføringer av samtaler som irriterer kunden
  • Synlig fra alle 3CX-klienter: Mac, WindowsiOS og Android
Samordnet kommunikasjon
Slide-fax-to-mail - samordnet kommunikasjon

Få fakser og talemeldinger til innboksen

Innkommende fakser blir konvertert til PDF-filer og videresend brukeren via epost uten at det er behov for faksprogramvare på server. På samme måte blir talemeldinger konvertert til lydfiler og videresendt til epost

  • Videresend talemeldinger til innboksen
  • Lytt på talemeldinger uten at du må ringe inn
  • Fakser mottas som PDF-filer i epostboksen din

Øyeblikksmeldinger/tekstdiskusjoner

Gi de ansatte mulighet til å kommunisere med hverandre via tekstdiskusjoner uten å måtte være avhengig av en tredjeparts elektroniske meldingssystemer. Brukere av løsningene fra 3CX kan sende og motta tekstmeldinger via 3CX-klientene for Windows, MaciOS og Android uansett hvor de befinner seg.

  • Ingen behov for tredjeparts meldingssystem
  • Send tekstmeldinger, lenker og mer uten ekstra kostnader
  • Tilgjengelig for Mac, Windows, iOS og Android
Samordnet kommunikasjon
Jörg Schwarz, CIO, Axivas:
axivas Med implementering av 3CX kan vi raskt og enkelt erstatte det tradisjonelle og kostbare Siemens-systemet. Den sømløse migreringen ble gjort uten noen tap. Og det nye systemet har høy ytelse, lave kostnader samtidig som det er profesjonelt og ukomplisert.