Få fart på din PBX
På lokalet eller i nettskyen – reduser utgifter!

Få fart på kommunikasjonen

3CX er en åpen standard, programvarebasert PBX som fungerer med populære IP-telefoner, SIP Trunks og gatewayer. Det er en komplett Samhandlet kommunikasjon-løsning, med funksjoner som webkonferanse, tilstedeværelse, softphones, softphone-klienter, med mer – uten økte kostnader og hodebryet ved å administrere en “gammel” PBX.

Rimelig og enkel å installere og styre

3CX-prisen er basert på samtidige anrop og ikke antall telefonnummer. Dette gjør det svært rimelig å kjøpe og utvide PBX. Prisen inkluderer også en nettbasert administrasjonskonsoll, og kjører også på ledende OS slik at både installasjon og administrasjon er svært enkel. Oppsettet tar bare noen minutter, og 3CX kjører på en eksisterende server (ikke nødvendigvis dedikert).

  • Plug and Play med IP-telefoner, gatewayer og SIP Trunks
  • Ikke lisens per telefonnummer
  • Virtualiser eller installer på eksisterende server
Phone System
 Phone System

Samhandlet kommunikasjon, rett ut av esken

Med Samhandlet kommunikasjon-funksjoner rett ut av esken, som tilstedeværelse, faks og telefonsvarer til e-post og øyeblikkelig meldingstjeneste, vil produktiviteten til de ansatte garantert øke. 3CX inkluderer også integrerte, plugin-frie webkonferanser med avanserte funksjoner for maksimalt samarbeid. Lær mer.

  • Se kolleger som er til stede
  • Leverer faks og telefonsvarer til e-post
  • Webkonferanser for alle

Softphones for Mac, Windows, iOS og Android

Mobilitet er ingen sak for 3CX, som inkluderer kraftige softphones for Mac og Windows, samt smarttelefonklienter for iOS og Android. Svar anrop via internnummeret på smarttelefonen, eller kontroller kontortelefonen fra skrivebordet med CTI-modus. Kutt firmaets mobilkostnader og øk de ansattes produktivitet og mobilitet uten ekstra kostnader.

  • Bruk nummeret ditt overalt
  • Enkel å konfigurere og styre
  • Integrert med Office 365, Google, Outlook med mer!
 33321
Kaspars Bergs, Infrastructure Department Manager, 4Finance:
4finance 3CX er den beste løsningen for pris og ytelse. Telefonsystemet lar deg lage nesten enhver konfigurasjon du trenger, fra et enkelt interaktivt talesvar til et omfattet system med tilpassede anropsstrømmer.